Hvid pil ikon

Opsætning af Filt

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Det siger vores kunder om os

  5/5

  Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

  Professionelt Opsætning af Filt

  Står du og overvejer at få opsat filt på dine vægge? Jeg har over 18 års erfaring inden for området og kan helt sikkert løfte din opgave. Jeg har i årenes løb udført alt fra store til små opgaver med opsætning af filt. Jeg har erfaringen og kompetencerne til at sætte nye højder for din boligindretning. Med dine drømme og min erfaring er jeg sikker på at kunne opnå det bedst mulige resultat. Kontakt mig allerede i dag og lad os finde en løsning sammen.

  Maler med brede kompetencer

  Malermester Dahms er din specialist i opsætning af filt. Jeg forstår vigtigheden af kvalitetsarbejde og præcision, hvilket er essentielt for et flot og holdbart resultat.

  Min ekspertise dækker alt fra forberedelse af underlaget til den fejlfrie opsætning af filt, sikrende et æstetisk tiltalende og professionelt finish. Lad mig hjælpe dig med at transformere dine rum med smukke og holdbare vægoverflader.

  Med mere end 18 års erfaring har jeg en bred vifte af maler kompetencer.
  Udover opsætning af filt kan jeg bl.a. hjælpe med:

  Kunden i centrum

  For mig er noget af det vigtigste den gode kommunikation. Det er vigtigt, at der ikke opstår misforståelser eller overraskelser i løbet af arbejdet. Derfor afstemmer jeg altid tid, sted og pris, inden jeg påbegynder arbejdet. Jeg kommer med glæde ud og laver en opfølgende vurdering af udført arbejde efter 1 til 3 måneder, selvfølgelig afhængig af arbejdets omfang.

  Derudover går jeg meget op i at levere det bedst mulige resultat til dig og forlader ikke opgaven, før både du og jeg er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

  Kontakt Malermester Dahms i dag og få et uforpligtende tilbud

  Kunne du tænke dig at høre mere om opsætning af filt eller rådgivning heromkring? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 60 57 99 40 eller på mail malermesterdahms@gmail.com.

  Indhent et tilbud