Hvid pil ikon

Renovering

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Det siger vores kunder om os

  5/5

  Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

  Malerarbejder efter renovering

  Har du fået renoveret dit hjem, eller skal du i gang med en renovering, der indebærer malerarbejde, så kan Malermester Dahms hjælpe dig!

  Malerarbejde efter

  Tilbud på professionelt malerarbejde

  Prisen på netop dit malerprojekt ved renovering afhænger af projektets omfang og hvor stor en del af processen, jeg skal være med på.

  Ring til mig i dag på telefon: 60 57 99 40 eller send en mail til: malermesterdahms@gmail.com og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Har du andre ønsker kan jeg også hjælpe med:

  Kvalitets malerarbejde i mere end 18 år

  Malermester Dahms hjælper dig med kvalitetsbevidst malerarbejde i forbindelse med din renovering. Jeg frisker vægge og lofter op med opsætning af filt, spartelarbejde og afsluttende maling. Så uanset om du renoverer hele boligen eller blot enkelte rum, hjælper jeg gerne med maling ved renovering.
  Med min store erfaring i malerbranchen kan jeg nemt og professionelt hjælpe dig med malerarbejde indendørs og udendørs ved renovering.

  Mit arbejde i forbindelse med renovering indebærer blandt andet:

  Min ekspertise og mine kompetencer inden for malerfaget spænder bredt, og jeg varetager store såvel som små maleropgaver. Jeg hjælper dig gennem hele processen fra nedrivning af gammelt tapet til sidste penselstrøg. Du som kunde er i fokus hele vejen, og jeg er først tilfreds, når du er!

  Maling ved renovering i Nordsjælland

  Er du på udkig efter et malerfirma i Nordsjælland til at varetage malerarbejde i forbindelse med renovere, så kan du føle dig i trygge hænder hos Malermester Dahms! Udover kvalitetsbevidst håndværk og kreativ kunnen, vejleder og rådgiver jeg også gerne omkring farvesammensætninger, materialer, mønstre og meget mere. Min fornemmeste opgave er, at skabe det udtryk, som du søger i rummet.

  Jeg hjælper både private- og erhvervskunder. Står du derfor med et projekt på din arbejdsplads, i ejerforeningen eller i din private bolig, kan jeg med sikkerhed hjælpe dig til flot og holdbart resultat.

  Indhent et tilbud