Hvid pil ikon

Spartelarbejde

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Det siger vores kunder om os

  5/5

  Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

  Professionelt Spartelarbejde

  Malermester Dahms udfører spartelarbejde med detaljen for øje. Jeg går højt op i at levere et professionelt stykke arbejde og tilbyder spartelarbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn til fornuftige priser.

  Godt spartelarbejde sørger for, at dine vægge står flot, når der kommer filt og maling på. Jeg går op i perfektion, og det kan ses på mit arbejde. Hvis en spartelopgave er dårligt udført, kan der forekommer ujævnheder på væggene, hvilket man bestemt ikke ønsker. Derfor skal du vælge Malermester Dahms, da jeg har mange års erfaring i branchen og dermed garanterer et tilfredsstillende resultat.

  Kontakt Malermester Dahms allerede i dag

  Kontakt Malermester Dahms allerede i dag og lad mig give dig et uforpligtende tilbud på din næste spartelopgave. Jeg tilbyder fornuftige priser på arbejde af høj kvalitet.

  Med præcision og detalje for øje bliver resultatet af mit arbejde i dit hjem eller dit erhverv altid tilfredsstillende.
  Kontakt mig i dag på tlf. 60 57 99 40 eller på mail malermesterdahms@gmail.com.

  Med 18 års erfaring spænder min erfaring bredt og har du andre ønsker kan jeg bl.a. også hjælpe med:

  Spartelmasse med farve

  Indfarvet spartel forener malingens funktionelle egenskaber med de visuelle egenskaber, som du kun kan opnå ved spartelarbejde. Indfarvet spartlemasse kan skabe et mere personligt hjem med struktur på væggene, som kan være med til at skabe nyt liv i din bolig, og samtidig giver det dit hjem et flot og unikt farvespil, som du ikke kan skabe med maling.

  Med indfarvet spartelmasse kan man med godt spartelarbejde tilføre et råt beton look til dit hjem.

  Indhent et tilbud