Udendørs malerarbejde

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Det siger vores kunder om os

  5/5

  Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google og Facebook

  Professionel Udendørs malerarbejde

  Giv din bolig et frisk og nyt udtryk, imens du samtidigt beskytter træværket og derved forlænger levetiden.
  Malermester Dahms ved, hvad der skal til for at passe godt på din bolig.

  Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud

  Hvis du ønsker en professionel malermester, som lytter til kunden, og ikke springer over hvor gærdet er lavest, er du kommet til den rette.

  Ring til mig på 60 57 99 40 eller udfyldt formularen på siden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt med et tilbud.

  Har du andre ønsker, kan jeg bl.a. også hjælpe med:

  Professionel maling af træværk i mere end 18 år

  Ser dit udvendige træværk træt og slidt ud? Jeg tilbyder professionelt malerarbejde med fokus på kvalitet og flotte resultater. For mig er tilfredse kunder første prioritet. Jeg lytter derfor altid til kundernes ønsker og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, når jeg udfører udvendigt malerarbejde. Jeg mener, at tilfredse kunder er fundamentet for en sund forretning. Vælger du Malermester Dahms, får du uddannet malermester med over 18 års brancheerfaring. Jeg er stolt af, at have udført udvendigt malerarbejde for et utal af tilfredse kunder igennem årene.

  Hvornår på året er det bedst at male?

  Selvom at man kan komme langt med god træbeskyttelse, er det ofte ikke nok til at beskytte dit udendørs træværk. Vejrmæssige forhold som sol, luftfugtighed og regn spiller en vigtigt rolle i forhold til, hvor godt træet tager imod beskyttelsen. Derfor får de fleste udført udvendigt malerarbejde i perioden imellem maj og september.

  Malermester Dahms har forståelse for, at det danske sommervejr er omskifteligt. Jeg er derfor fleksibel i forhold til at lave nye aftaler, hvis vejret pludselig skulle ændre sig. Jeg forsøger altid at have en god dialog med vores kunder, og jeg lover, at du ikke bliver undtagelsen.

  Indhent et tilbud